4. veebruar 2009
Jaga lugu:

Maag investeeris läinud aastal tootmisesse 25 miljonit

Maag Piimatööstus investeeris 2008. aastal ligi 25 miljonit krooni seadmete ning tootmise renoveerimisse, millest ligi 10 miljonit krooni kulus uue kodujuustu tootmise ja pakendamise liini ning pudeliliini uuendamisse. 4 miljonit krooni läks Farmi kaubamärgi uuenduseks..

Maag Piimatööstuse ASi juhataja Valdis Noppeli sõnul on investeering kodujuustu tootmisliini ettevõtte jaoks väga olulise tähtsusega, millega tuldi toime ilma toetuste abita. „Tänu uuele liinile on tootmisprotsess kaasaegsem ja kiirem, hõlmates endas palju vähem käsitsi tööd,“ sõnas Noppel pressiteate vahendusel.

Lisaks 10 miljonilise investeeringuga kodujuustu tootmisesse investeeris Maag Piimatööstus eelmise aasta kevadel ligi 6 miljonit krooni pudeliliini, mis võimaldab pakendada sõltuvalt pudeli mahust kuni 5000 pudelit tunnis.

„Loodame, et uus eestimaine visuaal paneb ka meie tarbijaid tänases majandussituatsioonis mõtlema sellele, et ostes Eestis valmistatud tooteid, aidatakse kaasa töökohtade ja eestimaise piimatööstuse säilimisele,“ sõnas Maag Piimatööstuse turundusjuht Ruta Kallaspoolik Farmi kaubamärgi uuest välimusest rääkides.

Maag Piimatööstuse tootmisüksused asuvad Rakveres, Jõhvis ja Annikveres ning ettevõte on Virumaa piirkonnas toiduainetööstustest suuruselt teine tööandja, andes tööd 256 kohalikule inimesele.

AS Maag Piimatööstus kuulub toiduainete tootmise- ja müügiga tegelevasse kontserni AS Maag Grupp, mis loodi 1996. aastal. Maag Grupp põhineb Eesti kapitalil ning sellesse kuuluvad lisaks Maag Piimatööstusele ka Maag Lihatööstus ja Maag Konservitööstus. Grupi harukontorid asuvad Eestis, Lätis, Leedus ja Poolas. Kontsern annab tööd rohkem kui 600 inimesele.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt