• 20.01.09, 13:39
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Trelleborg koondab Kuressaares 22 inimest

Rootsi firma Trelleborg Kuressaares asuv kummidetaile tootev tehas on koondamisteate saatnud 22 inimesele, kirjutas Saaremaa ajaleht Oma Saar.
Vabriku tegevjuht Juho Nõmm kinnitas, et inimestele on koondamisteated tõepoolest kätte antud ning tõi töötajate arvu vähendamise põhjuseks praeguses majandusolukorras nii tavalise tootmismahtude vähenemise.
Samas kinnitas Nõmm, et kui mahud peaksid taastuma, on praegu lahkuvad inimesed esimesed, kellele tehakse ettepanek tööle tagasi tulla.

Seotud lood

Uudised
  • 23.10.09, 20:57
Trelleborg plaanib Saaremaal juurde palgata 70 inimest
Rootsi kontserni Trelleborg AB kummi- ja metallidetaile tootev tütarettevõte Kuressaares, mis aasta alguses koondas 22 inimest, plaanib järgmise aasta lõpuks laieneda kahe kolmandiku võrra ning palgata juurde 70 inimest.
Uudised
  • 10.12.09, 14:45
Trelleborg palkab Kuressaares üle 200 inimese
Kui oktoobris teatas Kuressaares tegutsev Rootsi firma Trelleborg, et palkab järgmisel aastal 70 uut töötajat, siis tänane valitsuse otsus võimaldab ettevõttel laieneda 300 inimeseni.
Uudised
  • 23.10.09, 21:56
Merinvesti juht: me pole Trelleborgi tütarfirmaga konkurendid
Kuigi mõlemad tehased toodavad kummidetaile, ei ole me konkurendid, sest meie toodete tellijad on erinevad, kommenteeris Kaarma vallas asuva OÜ Merinvest suuromanik Enn Meri rootslastele kuuluva ja Kuressaares asuva Trelleborgi tehase suuri laienemisplaane.
  • ST
Sisuturundus
  • 23.10.24, 21:54
Millega arvestada talviste tööriiete valikul?
Spetsiaalne talvine tööriietus on hädavajalik, et külmas ja karmides ilmastikutingimustes töötades oleks soe, mugav ja ohutu. Talveriietuse konkreetne tüüp sõltub töö iseloomust, ohutusnõuetest ja ilmastikutingimustest. Grolls tööriiete ja isikukaitsevahendite kaupluste juhataja Martin Lokk annab ülevaate olulistest punktidest, mida peaks arvesse võtma talviste tööriiete valimisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele