26. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Silvano III kvartali kasum kukkus 43%

Silvano FG III kvartali kasum kukkus 43 protsenti, 6,9 mln kroonile. Ettevõtte käive kasvas samal ajal 23 protsenti, 488 mln kroonile, teatas ettevõte börsile.

Ettevõtte kasum aktsia kohta kukkus 0,42 kroonilt 0,21 kroonile.

Naistepesuäris on peamine eesmärk endiselt jaemüügivõrgu laiendamine eeskätt Venemaal. Aasta lõpuks kavatseb kontsern avada mõne Milavitsa kaubamärgi all tegutseva kaupluse Venemaal, et kapitaliseerida kaubamärgi tuntust riigis.

2008. a. üheksa kuu jooksul suurenes naisteriiete jaemüügikäive 2007. üheksa kuuga võrreldes 61,1%, kerkides 133,6 miljoni kroonini. 2008. 9 kuu jooksul oli võrreldavate toodete käibe kasv Venemaal +49%, Eestis -6% ja Lätis -6%. Tulemusi Balti riikides mõjutasid üldine makromajanduslik olukord ning asjaolu, et Balti riikide kauplused on tegutsenud juba piisavalt kaua, et olla lähedal optimaalsele jõudlusele.

Naisteriiete müügikäibe kasvu tõukas tagant peamiselt PTA jaemüügiketi laienemine. 2008. esimesel üheksal kuul moodustas jaemüük 87,9% naisteriiete segmendi kogumüügitulust (2007. esimesel üheksal kuul 73,3%). Balti riikide müügimaht vähenes 0,7%, 68,6 miljoni kroonini. Müügitulu Venemaal oli 46,0 miljonit krooni, mis tähendab 4,6 kordset kasvu võrreldes 2007. 9 kuuga. Ukraina müügitulu oli 15,3 miljonit krooni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077