9. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

JELD-WEN Baltikumi tegevjuht lahkub ettevõttest

Uksetootja JELD-WEN Door Solution’i (endine Vest-Wood Eesti AS) Baltikumi piirkonna tegevjuht Torben Porsholdt esitas lahkumisavalduse ja suundub tööle Venemaale ettevõtte H+H tegevjuhiks.

Torben Porsholdt on töötanud kontsernis üheksa aastat ning tal on olnud tähtis roll tootmisüksuste käivitamisel Balti riikides, ütles ettevõtte tegevjuht Jens Bach Mortensen.

”Viimased üheksa aastat on mul olnud õnn siin töötada. Olen väga tänulik, et mul on olnud sedavõrd huvitav töö ja nii palju suurepäraseid kolleege Balti riikides ja ka mujal,” sõnas Torben Porsholdt ning lisas: “Ma ei kavatsenud JELD-WEN’ist praegusel hetkel lahkuda, kuid ootamatult avanes mul võimalus teostada oma ammune unistus – elada ja töötada Venemaal”.

Torben Porsholdt jätkab oma kohal JELD-WEN’is kuni 31.detsembrini, mil tema tööleping lõpeb.

JELD-WEN Eesti ASi 2007. aasta realiseerimise netokäive ulatus 633,8 miljoni kroonini ning kasum majandustegevusest oli 38,2 miljonit krooni. Möödunud aasta investeeringute summa oli 88,1 miljonit krooni. Ettevõtte 2006. aasta realiseerimise netokäive oli 510,4 miljonit krooni ning kasum majandustegevusest 43,7 miljonit krooni.

JELD-WEN Eesti ASi tegevusalaks on sise- ja välisuste ning ukselengide tootmine.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077