21. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Norma kasum kasvas kaks korda

Autode turvaseadmete tootja Norma teatas, et selle aasta teise kvartali kasum kasvas esialgsete andmete kohaselt kaks korda, jõudes 25,4 miljoni kroonini ehk 1,93 kroonini aktsia kohta.

Samas teatas ettevõte, et terasetarnijad tõstsid alates 1. juulist hindu kuni 30 protsendi võrra.

Ettevõtte käive kasvas teises kvartalis 26 protsendi võrra 392 miljoni kroonini, kusjuures müük Venemaa ning Ukraina klientidele kasvas 72 protsenti ning müük teistesse riikidesse kahanes kolm protsenti.

Kontserni bilansimaht kasvas eelmise aasta lõpu seisuga võrreldes kümne protsendi võrra 1,16 miljardi kroonini. Juuni lõpu seisuga oli ettevõtte bilansis raha 149,4 miljonit krooni, lühiajalisi investeeringuid 474 miljonit krooni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077