24. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalev kinkis suurperedele ligi 9 tonni komme

Kalev kinkis tänavu kuuendat aastat järjest ligi 3700-le paljulapselisele perele kommikotid. Kokku ligi üheksa tonni komme jõudis peredeni koostöös kohalike omavalitsustega.

Kingitud kommikoti suurus sõltus laste arvust peres. Kõik pered said oma maiustustepaki kätte elukohajärgse valla kaudu.

Lisaks suurperede projektile toetab Kalev pikaajaliselt ka Tallinna Lastehaiglat, Maarja Küla ning Eesti Olümpiakomiteed. Spordialadest toetatakse nii käsipalli, võrkpalli, ratsasporti, jalgrattasporti kui ka rallisõitja Urmo Aava tegemisi.

AS-i Kalev Grupp peamisteks tegevusvaldkondadeks on toiduainetööstus, meedia ja kinnisvara. Ettevõte on noteeritud Tallinna väärtpaberibörsil, ettevõtte 2006/2007 majandusaasta realiseerimise netokäive oli 925,7 miljonit krooni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077