14. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rakvere Lihakombinaadi uus juht loodetakse leida maja seest

HK Baltic Groupi president Olli Antniemi ütles, et uue Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimehe leiab ettevõte suure tõenäosusega maja seest.

Alates 2000. aastat Rakvere Lihakombinaati ning 2 aastat Talleggi juhtinud Olle Horm lahkub alates 1. veebruarist 2008 HK Scan Grupist ning alustab 2008. aasta märtsis tööd ASi Skanska EMV juhatuse esimehena.

„Head inimesed saavad ikka häid pakkumisi,” rääkis HK Baltic Groupi president Olli Antniemi. „Olle lahkumisest on kahju, kuna koostöö sujus hästi ja tema töö tulemused on olnud väga head. Olle Hormi juhtimise ajal on Rakvere Lihakombinaadi majandusnäitajad paranenud ning tootmismahud kasvanud. Paraku on Eestis heade juhtide nappus suur ning peagi kaheksaaastane töö ühel ametikohal muutis Olle uute võimaluste suhtes avatuks ning seda eelkõige toiduainete sektori väliselt – Rakvere on oma ärivaldkonna tipp ning siin arenguruumi ülespoole vähemalt Eestis pole. Skanska EMV saab kindlasti vilunud ning tugeva juhi ja liidri.”

Olli Antniemi ütles, et uue Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimehe leiab ettevõte suure tõenäosusega maja seest. „Kes see täpselt olema saab, teatame peatselt,” kinnitas Olli Antniemi. „Rakvere Lihakombinaat jätkab lähiajal oma seniste prioriteetide elluviimist, mille väljatöötamisel oli Olle Hormil kandev roll. Hiljuti panime nurgakivi uuele viineritsehhile ning investeerisime tapamaja võimsuse suurendamisse ning püüame hoogsalt kasvatada eksporti.”

„Juhtisin Rakvere Lihakombinaati seitse aastat suure huvi ja innuga,” sõnas Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimees Olle Horm. „Kuid mida pikemalt inimene üht või teist tööd teeb, seda avatum ta muutustele on. Skanska EMV tegi mulle põneva pakkumise, nagu tegi ka omal ajal Rakvere. Eelkõige näen värsket motivatsiooni tegevusvaldkonna vahetamises, mis tõotab olla põnev, eriti arvestades viimase aja muutusi ehitus- ja kinnisvarasektoris. Peale Rakverest lahkumist plaanin mõned nädalad puhata ning märtsist vahetan piltlikult öeldes põllumehe ameti ehitaja vastu.”

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077