31. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kruuda tegi Terest AS Rubla

Oliver Kruudale kuuluva aktsiaseltsi Tere uus nimi on AS Rubla. Tütarettevõtte AS Tere nimi jääb samaks.

Äriregistri andmetel on nimevahetus toimunud 24. juulil sel aastal. "Tegu struktuurilise muudatusega," selgitas ettevõtte esindaja. "AS Tere ega Tere kaubamärk pole kuhugi kadunud. Tere emaettevõte AS Tere uus nimi on AS Rubla."

Viimati toimus nimevahetus Kruuda ettevõttel 2006. aastal, kui Tallinna Piimatööstuse aktsiaseltsist sai AS Tere.

Äriregistri registrisse on 30.07.2007 seisuga kantud uus Tere aktsiaselts, mille asutaja on AS Rubla (endine AS Tere).

Lähitundidel tuleb nimevahetuse kohta veel täiendavat infot.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077