9. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Celli territooriumil oli eile tulekahju

Eile kell 17.11 teatati tulekahjust Lääne-Virumaal Kundas asuva puidutööstuse Estonian Cell territooriumil.

Põles kaks puitmassi kuivatitorni. Kustutamisel kasutati firma statsionaarset veevõrku ja voolikuid.

Tselluloositehase Estonian Cell juht Margus Kohava märkis, et õnnetusest ei tekkinud tehasele mingit kahju: "Tehas seisis vaid paar tundi. Tulekahju kustutati oma jõududega, aga kuna tegu on suure tehasega, pidime ka päästeteenistust teavitama."

Kohava sõnul ei ole tegu erilise juhtumiga, sest kuivati äärtele kipub ikka puidukiudu kinni jäääma, mis võib kergesti süttida.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077