Autor: Agnes Ojala • 3. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Celli seadmed ei ole pärast elektrikatkestust käivitunud

Eile õhtul välja lülitunud kõrgepingeliin jättis toiteta Estonian Celli haavapuitmassitehase seadmed. Olulisi probleeme elektrivarustusega on ka Kunda Nordic Tsemendil.

Eile õhtul kell 20:20 lülitus välja Põhivõrgule kuuluv Rakvere-Kunda 110kilovoldine õhuliin, mis kohe automaatselt ka uuesti sisse lülitus. Väljalülitumise järel aga ei õnnestunud pingete mittevastavuse tõttu käivitada Estonian Celli tehase seadmeid, kirjutas Virumaa Teataja.

Estonian Celli kommertsdirektor Riia Ratnik ütles, et valgustus ja veepuhastusjaam on tööle saadud, aga tootmisprotsess seisab, mistõttu kannab tehas kahjusid. Lisaks saamata jäävale toodangule tuleb maha kanda ka materjal, mis elektri kadumise ajal tootmisprotsessis oli, sest seda ei ole enam võimalik kasutada.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077