Miljonimaja omanik on hädas reoveega

1,5 miljoni krooniga endale kodu soetanud
Carina Rikart on hädas - reovesi ei lähe Viimsi valla ühisesse võrku, samuti
kukkus kokku kogumiskaev.

Carina Rikart soetas 1,5 miljoni krooniga uue kodu juba 2002. aastal, tema arvates oli hinna sees liitumine Viimsi valla ühise vee- ja kanalisatsioonivõrguga, olgugi et sellest polnud ridaelamu sektsiooni ostu-müügilepingus eraldi juttu, kirjutas Eesti Päevaleht.

“Ehitusprojekti seletuskirjas on öeldud, et reovesi kanaliseeritakse ühisesse võrku,” ütles Carina, arendaja aga ehitas igale ridaelamu sektsioonile oma reovee kogumiskaevu ning nüüd tuleks Carinal ja tema naabritel ühise võrguga liitumise eest maksta igaühel üle 100 000 krooni.

Aga on veel teinegi mure. Nimelt ei ehitanud firma Never Stop Rohuneeme tee majale reovee kogumiskaevusid nii, nagu oli projektis ette nähtud. Projekt nägi ette ühte suurt kaevu kuue sektsiooni peale, kuid igaühele ehitati oma kaev – teisele poole maja, auto varjualuse alla. Carina reoveemahuti varises aga mullu novembris sisse ning auto varjualuse all laiutab nüüd suur solgiauk. “Läks hästi, et autot parasjagu katuse all polnud,” ütles Carina.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara