22. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Miljonimaja omanik on hädas reoveega

1,5 miljoni krooniga endale kodu soetanud Carina Rikart on hädas - reovesi ei lähe Viimsi valla ühisesse võrku, samuti kukkus kokku kogumiskaev.

Carina Rikart soetas 1,5 miljoni krooniga uue kodu juba 2002. aastal, tema arvates oli hinna sees liitumine Viimsi valla ühise vee- ja kanalisatsioonivõrguga, olgugi et sellest polnud ridaelamu sektsiooni ostu-müügilepingus eraldi juttu, kirjutas Eesti Päevaleht.

“Ehitusprojekti seletuskirjas on öeldud, et reovesi kanaliseeritakse ühisesse võrku,” ütles Carina, arendaja aga ehitas igale ridaelamu sektsioonile oma reovee kogumiskaevu ning nüüd tuleks Carinal ja tema naabritel ühise võrguga liitumise eest maksta igaühel üle 100 000 krooni.

Aga on veel teinegi mure. Nimelt ei ehitanud firma Never Stop Rohuneeme tee majale reovee kogumiskaevusid nii, nagu oli projektis ette nähtud. Projekt nägi ette ühte suurt kaevu kuue sektsiooni peale, kuid igaühele ehitati oma kaev – teisele poole maja, auto varjualuse alla. Carina reoveemahuti varises aga mullu novembris sisse ning auto varjualuse all laiutab nüüd suur solgiauk. “Läks hästi, et autot parasjagu katuse all polnud,” ütles Carina.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077