8. detsember 2006
Jaga lugu:

Elektriavarii alajaamas jättis Tapa linna veeta

Elektrikatkestus alajaamas pani eile hommikul Tapa elanikud ebamugavasse olukorda – kogu linnas polnud vett. Tapa vene gümnaasiumi õpilastele aga tõi avarii vaba päeva.

Tapa Nooruse tänava alajaamas tekkis eile öösel kella 2 ja 3 vahel kõrgepinge ülelöök, kirjutas Virumaa Teataja. Eesti Energiast teatati, et viimased elektrikatkestused suudeti likvideerida hommikul kell 9.26.

ASi Tapa Vesi juhataja Meelis Kaseväli rääkis, et vee-ettevõttes kadus vool umbes kell 4 öösel. “Võttis siis ka selle osa voolust ära, mis annab meile häireid,” kõneles Kaseväli ja lisas, et seetõttu saadi probleemist teada alles kell 7 hommikul.

Eesti Energia OÜ Jaotusvõrk kommunikatsioonijuhi Kristjan Hamburgi sõnul ei ole ettevõttel täpseid andmeid, mis võis alajaamas avarii põhjustada. “Praegu analüüsime olukorda ning selle põhjal teeme kõik võimaliku, et minimaliseerida rikke tekkimist niisugustele olulistele tarbijatele nagu koolid ja vee-ettevõtted,” ütles Hamburg.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee