Autor: Mariliis Pinn • 1. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elcoteq tunnistati juba teist korda kõige paremini juhitud ettevõtteks

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium koos Eesti Kvaliteediühinguga tunnistasid Elcoteq Tallinn AS-i Eesti Juhtimiskvaliteedi auhinna 2006 võitjaks. Elcoteq Tallinn võitis auhinna parima juhtimiskvaliteedi eest üheksa ettevõtte konkurentsis. See oli Elcoteq Tallinna jaoks teine kord konkursil osaleda ja see ka võita.

Eesti Juhtimiskvaliteedi auhind on riigi poolne tunnustus ettevõttele, kes on saavutanud suurepäraseid tulemusi ettevõtte arendamise ja toimivuse alal, kasutab Eestis kaasaegseid juhtimismeetodeid ja on saavutanud silmapaistvaid tulemusi kvaliteedi juhtimises. Oktoobris 2006 külastasid audiitorid Elcoteq Tallinnat kolme päeva jooksul ning intervjueerisid erinevate tasemete töötajaid erinevatest valdkondadest, eesmärgiga hinnata ettevõtet kui tervikut ning selle toimivust.

Lisaks ettevõtte positiivsetele tulemustele kvaliteedi juhtimises tõid audiitorid esile Elcoteq Tallinna suure tähelepanu töökeskkonnale ja töötajate tervishoiule, läbimõeldud ja rakendatud töötajate koolitussüsteemi, läbimõeldud kommunikatsioonisüsteemi ning kliendikesksuse ja tiheda koostöö erinevate partneritega.

„Kvaliteedijuhtimine on meie kõigi üle maailma asuvate ettevõtete oluline osa ja seepärast hindame seda autasu väga kõrgelt,” ütles Risto Gaggl, Elcoteq Tallinna peadirektor. ”See auhind tõestab ametlikult Elcoteq Tallinna edukust ning rõhutab fakti, et Elcoteq Tallinn AS ning Eesti ldiselt on suurepärane asukoht Euroopas, millel on kõrge efektiivsus ja head tulemused,” lisas Jäämaa.

Paar nädalat tagasi streikisid ETV24 andmeil Elcoteqis õhtuse vahetuse töötajad, põhjusel, et ei saanud administratsioonilt teada ettevõttes kümmekond aastat töötanud meister Irina Klausi vabastamise tegelikke põhjusi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077