• 13.10.06, 17:22
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Mažeikiu Nafta töötab hädarežiimil

Balti riikide ainus nafta rafineerimistehas töötab hetkel hädarežiimil.
Neljapäeva õhtul lahvatas tehas põlema. Ettevõtte suuromanik Poola firma PKN Orlen teatas meediale, et ei usu, et tehase põlema minekul oli tegu juhusega.

Seotud lood

Uudised
  • 12.10.06, 18:09
Leedu ajakirjanik: Mažeikiu Nafta vigastus on tõsine
Meie andmetel on Mažeikiu Nafta põlengukahjustused tõsised, lausus äsja Leedu majanduslehe Verslo Zinios ajakirjanik Rimantas Pilibaitis.
Uudised
  • 14.11.06, 17:41
Favora: kuna kütus on Eesti Vabariigis otsa lõppemas, tõstsime hindu
Favora tõstis Tallinnas Tondi tanklas kütuste hindu põhjendades seda sellega, et Eesti Vabariigis on bensiin otsa lõppemas.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 14:42
Lihtne lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks - Infopanga võlaregister
Ettevõtte juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnikega ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada ettevõtte rahavoogusid ja tekitada täiendavat stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav protsess, eriti kui sellega kaasnevad pidevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister pakub aga tõhusat lahendust, mis aitab juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele