Autor: Mariliis Pinn • 12. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu ajakirjanik: Mažeikiu Nafta vigastus on tõsine

Meie andmetel on Mažeikiu Nafta põlengukahjustused tõsised, lausus äsja Leedu majanduslehe Verslo Zinios ajakirjanik Rimantas Pilibaitis.

Pilibaitise sõnul saab ettevõte küll edasi tegutseda, kuid põlenud on palju kütteõli. Selle osa taastamine võib võtta kuni poolteist aastat ja vedeldatud petrooleumgaasi divisjon suletakse, lausus ta.

Mažeikiu Nafta pressiesindaja Gedrjus Karsokase sõnul põles üks osa tehasest. Inimkaotusi ei olnud, keegi viga ei saanud, lisas Karsokas.

Hetkel on tulekahju Karsokase sõnul kontrolli alla saadud. See ei ole tema sõnul väike tulekahju, kuid see ohusta teiste üksuste tööd. "Naftatehas on suur, ma näen oma kabineti aknast, et hetkel veel põleb, kuid tunduvalt vähem kui enne," ütles Karsokas äripäev.ee-le.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077