Autor: Marianne Lõhmus, Äripäeva koolitusäri juht • 19. märts 2024

Tööstusvaldkonna kevadine koolituskalender

Elame muutuste ajastul, mis paneb meid kohanema ja sunnib kursis olema paljude erinevate valdkondadega. Äripäeva koolitusäri juht Marianne Lõhmus toob välja olulisemad koolitusteemad lähiajal, mille hulgast iga valdkonna tegija endale sobiva arenguvõimaluse leiab.

1. Praktilise projektijuhtimise koolitus edasijõudnutele

See koolitus aitab osalejatel muuta projekti juhtimise protsesse tõhusamaks, vähendada närvikulu ja parandada projektide tulemuslikkust. Osalejad õpivad tundma erinevaid projektijuhtimise meetodeid, vältima levinumaid vigu ja kasutama erinevaid tööriistu efektiivselt.

Koolitaja: Anneli Ohvril. Viimased kohad 25.03 alustavale koolitusele! Tutvu programmiga »

2. Agiilne tarkvaraline äriprotsesside automatiseerimine

Koolitus keskendub praktilistele sammudele, et jõuda automatiseerimisprojektides ideest lahenduseni. Õpid, kuidas kasutada analüüsimustreid ja oskusi projektide automatiseerimisel, tuvastada ja lahendada äriprotsesside probleeme ning saavutada efektiivsus tarkvara abil. Koolitus lõppeb oma automatiseerimisprojekti disainiga, mida saab ettevõttes rakendada.

Koolitaja: Priidu Tammeorg. Järgmine koolitus alustab 5.aprillil! Tutvu programmiga »

3. Hankejuhtimise taseme tõstmine tööstuses

Koolitusel käsitleb tarneahelaekspert Hannes Laaser põhjalikult hankejuhtimise protsessi erinevaid etappe ning annab praktilised suunised hankejuhtimise taseme tõstmiseks. Koolitaja rõhutab riskijuhtimise, muutuste juhtimise ja varajase kaasamise olulisust kogu protsessis. Koolitusel osaleja saab tööriistad, millega hankejuhtimise projekte edukalt lõpuni viia.

Koolitaja: Hannes Laaser. Järgmine koolitus 29.aprill. Tutvu programmiga »

4. Süsiniku jalajälje mõõtmine ettevõttes

Koolitus keskendub süsiniku jalajälje arvutamise tähtsusele, meetoditele ja selle vähendamise strateegiatele. Saad praktilised teadmisi ja oskused, et hinnata ja vähendada oma ettevõtte mõju keskkonnale.

Koolitaja: Kristiina Kerge. Aprillis kohad täis, lisatud uus grupp juunisse! Tutvu programmiga »

Kõigi tööstusvaldkonna koolitustega saad tutvuda siin >>

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077