Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 1. märts 2021

Lihtsasti lahti keritav: uus chainflex kaablikast vähendab tarnekulusid 84%

iguse chainflex kaablikasti abil saavad kliendid kiiresti luua oma lao, QR-koodi abil kaableid juurde tellida ja vähendada tarnekulusid 84%
Foto: igus Gmbh
Kompaktne chainflex kaablikast võimaldab kasutajal luua kulutõhusa ja ruumisäästliku lahenduse kaablite ladustamiseks.

igus on oma spetsiaalsete kaabliketi kaablite jaoks välja mõelnud uue logistikalahenduse. Virnastatav chainflex kaablikast võimaldab klientidel märkimisväärselt transpordi pealt säästa, sest ei vaja eritransporti ja võimaldab tellitud kaablid kastidena üksteise peale ladustada. See vähendab märgatavalt nii tarne- kui ladustamiskulusid. Kaabli võib otse karbist lahti kerida ja soovitud pikkusesse lõigata. QR-kood chainflex kaablikastil võimaldab kiiresti kordustellimuse teha.

Video näitab, kui lihtne on chainflex kaablikasti käsitsemine:

Nüüdsest on võimalik igusest tellida poolile keritud chainflex kaableid karbis, mida transporditakse tavapakkidena: chainflex kaablikast on iguse väljatöötatud spetsiaalne logistikalahendus kaablitele. Siiani transporditi poolidel tarnitavad kaubad kaubaalusel kullerteenusena. Uudse lahendusena võimaldab igus tellida kaableid 50x45x50 cm karpides, mida transporditakse tavalise pakiveoteenusena. „Nii võivad kliendid säästa kuni 84% tarnekuludest,“ selgitab Andreas Muckes, chainflex kaablite tootejuht. Aga chainflex kaablikast pakub veelgi rohkem praktilisi eeliseid. Karpe on lihtne teisaldada ja need on ka virnastatavad, nii et ehitusplatsile saab kiiresti luua kohandatud lao. chainflex kaablikast on praktiline lahendus ka ettevõtetele, kel ei ole piisavalt võimalusi suure ja kalli kaablilao loomiseks ja kes ladustavad oma kaableid tavariiulitel. Kaablid on kaitstud ja neid saab tänu spetsiaalselt konstrueeritud poolile lihtsalt otse kastist välja kerida. Täiendavad tööd ja kulud aluste tõstuki, kaabli mahakerimisseadme või poolipuki jaoks jäävad minevikku. „Et karp on täielikult valmistatud lainepapist, on see väga kerge, aga tugev ja lihtsasti taaskasutatav“, ütleb Andreas Muckes.

Juurdetellimine 60% kiirem

Aga mida teha, kui pool saab tühjaks? igusel on uuendus ka selleks puhuks. Igal karbil on QR-kood lingiga otse iguse e-poodi. See tähendab, et kaablit saab juurde tellida vaid mõne klikiga ja täpset kaablitüüpi ei ole vaja kataloogist pikalt otsida.

igus pakub uut chainflex kaablikasti lahendust oma juht-, andmeside-, BUS, servo-, mõõtesüsteemi- ja mootorikaablite jaoks – otse laost ja ilma miinimumtellimuse piiranguta. Kaabli maksimaalne pikkus karbis on 200 m ja maksimaalne kaal 70 kg. Kõik iguse kaablid on spetsiaalselt konstrueeritud kasutamiseks kaablikettides ja testitud 3800 m2 suuruses laboris. Anname kaablitele valdkonnas unikaalse 36-kuulise garantii.

Rohkem infot: https://www.igus.eu/info/n20-new-cable-shipping-solution

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077