Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 14. mai 2020

Valio Eesti kauba tarnekindluse tagavad regulaarselt hooldatud töövahendid

Kohaliku piimatööstusettevõtte Valio Eesti sõnul on tarnekindluse tagamisel oluline osa korras töövahenditel, sest näiteks rikkis laadimissild tähendab kauba hilinemist. Tõstuksed ja laadimissillad hoiab korras regulaarne hooldus väljaõppinud kogemustega spetsialistide poolt, tagades nii igas tööstus- ja tootmisettevõttes ladusa töökorra.
Valio Eesti tõstuksi ja laadimissildu on Kinema hooldanud juba üle 15. aasta.
Foto: Kinema OÜ

Enam kui 15 aastat on Valio Eesti tõstuksi ja laadimissildu hooldanud Kinema. „Usaldame Kinema professionaalsust ja operatiivsust ning koostöö nende tehnikutega on väga asjalik, alati on selge ülevaade teostatavatest hooldus- ja remonditöödest,” nendib Valio Eesti esindaja.

Ligi 30 aastat Eesti turul tegutsenud Kinema omab väga laialdast kogemust kaasaegsete garaažiuste, tööstuslike tõstuste, laadimisseadmete ja läbipääsusüsteemide täislahenduste ning automaatika müügis, paigalduses ja hoolduses. Täna on juba enam kui 450 Eesti ettevõtet usaldanud oma umbes 4000 seadet Kinema hooldada, lisaks ligi 50 eraisikut enam kui 70 seadmega. 2019. aastal tegi ettevõte ligi 8000 väljasõitu üle Eesti, et klientidele seadmeid paigaldada, neid hooldada ja remontida.

Kuna klientide hulgas tööstus-, tootmis- ja logistikafirmasid, kelle töö käib ööpäevaringselt, pakub Kinema ka 24/7 reageerimisteenust. „Meie heitlik kliima, kus suvise ja talvise temperatuuri vahe on 40 kraadi, mõjutab paratamatult väravate ja laadimisseadmete metallosade tööd. Seetõttu on nende hooldus oluline nii kuluosade laitmatu funktsioneerimise, klientide katkematu töövoo kui ka laos või tööstuses töötavate inimeste ohutuse pärast,” ütleb Kinema OÜ juhatuse liige Helina Hilimon. „Väga oluline on ka töötajate koolitamine, et seadmeid õigesti ja ohutult kasutatakse. Ka siin saab meie tehnik aidata.”

Tööprotsessid peavad toimima tõrgeteta

Tööstus- ja tootmisettevõtete tööprotsesside ladusaks toimimiseks on vajalik laadimissildasid ja tõstuksi regulaarselt hooldada, sest rikete korral võib iga viivitus kauba laadimisel minna kalliks maksma. Kas tasub riskida tarneaegadega hilinemise, klientide lojaalsuse või kauba riknemisega? Regulaarne seadmete hooldus aitab tagada, et tehnika teid alt ei veaks.

„Kui teie hoones on palju erinevaid läbipääsusüsteeme, edastage meile oma kontaktid ning tehnik lepib kokku esimese kohtumise. Kohapeal kaardistame tasuta seadmekohased hooldussagedused ning pakume personaalset hoolduslepingut. Võtame üle kõikide seadmete eest hoolitseme ning anname oma klientidele võimaluse keskenduda oma põhitegevusele,” selgitab Hilimon.

Kinema tavapärane hooldusleping ei nõua fikseeritud kuiseid või aastaseid makseid. Tasuda tuleb vaid konkreetse hoolduse eest, mille intervall määratakse enne lepingu sõlmimist tööprotsesside ja seadmete kaardistamisega. Regulaarne hooldus tagab, et kõik kuluosad vahetatakse õigeaegselt ja igapäevatöö ettevõttes on muretult tagatud. Kinema läheneb igale kliendile personaalselt ja pakub paindlikult ka fikseeritud maksetega hoolduslepinguid. Kõik sõltub kliendi vajadustest. Kõige olulisem on, et Kinema tegevus aitab klientidel muretult oma igapäevatööga tegutseda. Kuna ettevõtte kompetentsis on nii laadimissillad, käärtõstukid, tõstuksed, värava ja uste automaatika kui ka tõkkepuud, tähendab see kliendi jaoks mugavat terviklahendust ehk ühte partnerit kõikide seadmete jaoks.

Uue tehase planeerimisel küsige aegsasti nõu

Kohaliku piimatööstusettevõtte Valio Eesti sõnul on tarnekindluse tagamisel oluline osa korras töövahenditel, sest näiteks rikkis laadimissild tähendab kauba hilinemist.
Foto: Kinema OÜ

Tootmis-, tööstus- või laohoone projekteerimisel on kasulik konsulteerida laadimisseadmeid ja tõstuksi pakkuva spetsialistiga, kes aitab läbi mõelda, millised lahendused ning materjalid on konkreetse ettevõtte tööprotsesside jaoks parimad. „Meie spetsialistid soovitavad tõhusaid lahendusi nii töökindluse kui ka -mugavuse osas: kas tõstukse sees peaks olema läbikäiguuks, kas valida automaatikaga või käsitsi avatavad uksed või on oluline hoopis innovaatiline järelhooldus. Tänapäevased lahendused võimaldavad ukse töötsükleid lugeda kaugelt ning tehnik saab ennetada vedru purunemist või muid tõrkeid,” loetleb Hilimon.

Ta nendib, et tõstuks on tugevam ja vastupidavam, kui selles ei ole sisselõikeid ehk kui jalakäijate läbikäiguuks ei ole tehtud suure tõstukse sisse. See annab parema vastupanu tuulele, suurema soojapidavuse, tugevuse kokkupõrgete osas ning ka soodsama hinna. Lisaks ei pea inimene läbikäiguust kasutades üle lävepaku astuma, mis lisab turvalisust.

„Väga oluline on juba objekti projekteerimisel ja ehitamisel mõelda tulevikule,” ütleb Hilimon. „Enamike ettevõtjate soov on ehitada võimalikult soodsalt, kuid kas iga soodne toode hiljem igapäevatöös kasutussagedust kannatab ning nende varuosade kiire ja hea teenindus on tagatud? Varem või hiljem vajab liikuv asi hooldust. Lisaks on oluline tagada sujuvad tööprotsessid, paigutades avad loogilistesse kohtadesse. Siin saame arhitektidele oma kogemustega abiks olla.”

Küsi projekteerimisabi ja hoolduse pakkumist telefonil 12160!

Lisainfo: www.kinema.eu

Kinema OÜ

1992. aastal asutatud Kinema OÜ pakub klientidele Euroopa juhtivate tootjate valmistatud tooteid ja teenuseid. Ettevõtte põhitooted on tõstuksed, laadimissillad, kiirrulluksed, kangasuksed ja voldikuksed. Kinema missioon on olla esimene valik tõstuste ja läbipääsusüsteemide täislahenduste pakkujana Eestis, väärtustades oma toodete töökindlust, turvalisust ja innovaatilisust ning hooldus- ja remonditööde üle-eestilist kättesaadavust. Ettevõttel on omal alal suurima, 24/7 operatiivsusega hooldustiim.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077