Autor: Harro Puusild • 5. veebruar 2024

Rakendusuuringute keskuse esmased investeeringud ulatuvad 16 miljoni euroni

"Tööstusuudised eetris" saates on juttu Metroserti juurde loodud rakendusuuringute keskuse loomisest ja tulevikust. Räägime, millised on fookusvaldkonnad ja milliste arendusmõtetega võib keskuse poole pöörduda.
Indrek Tulp ja Aigar Vaigu.
Foto: Harro Puusild

Veel on juttu sellest, millises ulatuses investeeringuid keskus kavandab ja kuidas on võimalike ettevõtete projekte rahastada. Vestleme ka Eesti tööstuse olukorrast ja inseneride järelkasvust. Saates on külas Metroserti juhatuse esimees Aigar Vaigu ja Metroserti juurde loodud rakendusuuringu keskuse juht Indrek Tulp. Saadet juhib Harro Puusild.

„Mõnes sektoris on olukord väga kehv, aga kui vaadata üldist pilti, siis ettevõtted mõtlevad eelmise kriisiga võrreldes rohkem sellele, et inimesi on vaja hoida, kvaliteeti on vaja panustada ja protsesse on vaja parendada,“ sõnab Metroserti juhatuse esimees Aigar Vaigu.

Rakendusuuringute keskuse juht Indrek Tulp märgib, et raskel ajal tasub ettevõtetel just rohkem arendada. „Kes kriisiajal arendusse investeerivad, on majanduse paranedes oluliselt paremas seisus,“ sõnab Tulp.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077