Autor: Janno Riispapp • 2. jaanuar 2024

Milremi juht suurtehingust: Euroopast polnud tugevat investorit võtta

Milremi asutaja Kuldar Väärsi avas aasta esimeses "Kuumas toolis" suurtehingu tagamaid, millega enamusosalus müüdi emiraatide firmale, aga rääkis ettevaatavalt ka kaitsetööstuse alanud aasta väljavaadetest nii Eestis kui mujal.
Milremi lähiaastate fookuses on Kagu-Aasia, Lähis-Ida ja Euroopa, Ukrainas kavatsetakse käivitada tootmine.
Foto: Raul Mee

Euroopast polnud kahjuks tugevat investorit võtta, kelle väärtuspakkumine tervikuna oleks atraktiivne, rääkis Väärsi. Tema sõnul on laiem probleem selles, et Euroopa Investeerimispank ütleb endiselt, et kaitsetööstusesse investeerida ei tohi, mis muudab investeerimisfondid ettevaatlikuks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077