Autor: Toomas Kelt • 26. september 2023

Milrem esitles Londoni militaarmessil uusimaid robotsüsteeme

Mehitamata militaarmasinaid arendav Milrem esitles Londonis toimunud militaartehnika messil DSEI uusimat, varitseva õhuründemoonaga varustatud lahingmasinat.
Milremi erinevaid mehitama platvorme on katsetanud ja ka ostnud mitmed riigid üle maailma.
Foto: Milrem

THeMISe platvormile arendatud süsteem on varustatud doonidega Hunter 2-S, mis on võimelised tehisintellekti toel jälgima ettemääratud piirkonda, koordineerima oma tegevust teiste groonidega, otsida sihtmärke, varitseda ja rünnata sihtmärke inimese käsul. Doonid on mõeldud elavjõu, sõidukite ja soomukite ründamiseks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077