Autorid: Harro Puusild, Romet Toomas Tiitsaar • 13. juuli 2023

Tööstushitid: tippjuhid jagavad parimaid näpunäiteid, kuidas ettevõttes innovatsiooni juhtida

Tavepro tööstus.
Foto: Liis Treimann
Seekordses saates „Fookuses: tark tööstus“ heidame pilgu peale selle hooaja parimatele saadetele.

Saadet alustab algselt veebruaris eetris olnud saatelõik. ETS NORDi äriprotsesside arendusjuht Amor Sinivee ja Saku Metalli tegevjuht Gerth Kivima räägivad, mida tähendab nende ettevõtete jaoks innovatsioon ja digitaliseerimine.

12. minutist kuuleb lõiku algselt märtsis eetris olnud saatest. Flowit Estonia juht Andres Aavik ja Cybexer Technologies äriarendusjuht Kristiina Omri räägivad, kui hästi on Eestis digitaliseerimine käima läinud ja miks on vaja ettevõtet küberohtude vastu vaktsineerida.

Kolmandana, algusega 22.30, kuuleb lõiku algselt juunis eetris olnud saatest. Foxway operatsioonide juht Oliver Kotkas räägib, kuidas näeb Foxways välja innovatsioon ja digitaliseerimine.

Viimasena kuuleb lõiku algselt aprillis eetris olnud saatest. Maru Metalli juhatuse esimees Heiti Zukovits ja PMT müügijuht Kristjan Kõljalg räägivad, kuidas innovatsiooni ettevõttes juhtida. Lõik algab 33.20.

Intervjuusid viis läbi Harro Puusild.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077