Autor: Kristel Härma • 25. jaanuar 2023

Eesti mööblitööstur laieneb Ukrainas, Rootsis kõlavad häirekellad

Ukrainas tootmist suurendanud mööblitootjal Bellus juhtub iga päev midagi, mida poleks oodanud, tõdes saates "Kuum tool" ettevõtte osanik ja juht Rolf Relander.
Mööblitööstus Bellus tegutseb eelmisest aastast Räpina, Haljala ja Ukraina asemel edasi vaid Haljalas ja Ukrainas. Sõjast hoolimata panustasid nad varasemast enam Ukrainale, sest nägid, et seal läheb elu edasi.
Foto: Andras Kralla
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077