Autor: Tööstusuudised.ee • 17. november 2022

GALERII | Tööstuse äriplaan 2023 tõi kokku pea 140 juhti ja eksperti

Kolmapäeval, 16. novembril toimunud konverents "Tööstuse äriplaan 2023" tõi kokku pea 140 juhti ja eksperti, et arutada tööstussektori uue aasta väljavaateid. Vaata galeriist, kes kohal olid.
Tööstuse äriplaan 2023 toimus Tallinna Sadama kruiisiterminalis.
Foto: Johanna Adojaan

Majanduskonverentsil "Tööstuse äriplaan 2023" olid seekord laval Lenno Uusküla (Luminor), Andri Haran (Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium), Siim Espenberg (Tartu Ülikool), Indrek Alliksaar (KPMG), Sigrid Kõiv (Äripäeva Infopank), Jukka Patrikainen (ABB), Anti Tammo (Tammer), Erkko Linnas (Tammer), Elari Tiimus (Favor), Kaido Kaare (Orkla), Kuldar Väärsi (Milrem), Ülo Kivine (Nordic Milk), Harri Juhani Aaltonen (Hansa Candle), Kristjan Maruste (Kõu Mobility Group), Rolf Kristian Relander (Bellus).

Konverentsil kuulati välja ka Aasta tööstur 2022, kelleks on Kuldar Väärsi.

"Tööstuse äriplaani 2023" modereeris Urmas Vaino.

Fotode autor: Johanna Adojaan.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077