Autor: Hando Sinisalu • 29. juuni 2021

Kuidas hinnata digitaliseerimise tasuvust?

Columbus Eesti IT Advisory juhtivkonsultant Indrek Sabul ja Columbus Eesti digitaliseerimisekspert Toomas Olli räägivad värskes "Digipööre kaubanduses ja tööstuses" saates digitaliseerimise tasuvuse hindamisest.
Tänases "Digipööre kaubanduses ja tööstuses" saate esimeses pooles kuuleme salvestust IT-juhtimise aastakonverentsilt, kus Columbus Eesti IT Advisory juhtivkonsultant Indrek Sabul rääkis sellest, kuidas hinnata digitaliseerimise tasuvust.

Saate teises pooles vestleb saatejuht Hando Sinisalu Columbus Eesti digitaliseerimisekspert Toomas Olliga investeeringute tasuvuse hindamisest.

Kuula saadet siit:

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077