Autor: Harro Puusild • 6. juuni 2024

Majandustulemused | Meditsiinitehnika tootja kasvatas käivet ja asus uut seeriatootmist käivitama

Endoskoopide tootja Karl Storz Video Endoscopy käive kasvas mullu 13,5% pea 49 miljoni euroni, ärikasum kerkis seejuures aga 19,5% 2,7 miljonini. Koos töötajate arvuga tõusis ka ettevõtte keskmine palk.
Karl Storzi tehas asub Tallinna külje all Laagris.
Foto: Harro Puusild

Ettevõte ei saavutanud eelarvestatud müügitulu, märgib endoskoopide tootja OÜ Karl Storz Video Endoscopy Estonia värskes majandusaasta aruandes. „Tellimuste maht põhiliselt kliendilt jäi oodatust madalamaks,“ põhjendab tootja.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077