Autor: Tööstusuudised.ee • 6. mai 2024

Carlsbergi käive kasvas esimeses kvartalis 6,4%

Saku Õlletehase emafirma Carlsberg Grupp alustas käesolevat aastat kõikide strateegiliste näitajate osas tugeva kasvuga – kontserni müügikäive kasvas 6,4%, ulatudes 17,1 miljardi Taani krooni ehk 2,29 miljardi euroni. Kogu grupi lõikes müüdud jookide maht kasvas 2%.
Carlsberg Grupi orgaaniline müügikäive kasvas aastatagusega võrreldes 6,4 protsenti ulatudes 17,1 miljardi Taani kroonini.
Foto: Carlsberg Group

Carlsberg Grupi tegevjuhi Jacob Aarup-Anderseni sõnul näitas Grupp esimeses kvartalis tublit tulemust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077