Autor: Tööstusuudised.ee • 23. august 2023

Carlsberg Grupi esimene poolaasta tõi 11% käibekasvu, ettevõte tõstis kasumiootust

Saku Õlletehase emafirma Carlsberg Grupi müügitulu kasvas aasta esimeses pooles 11,2% ligi 37,8 miljardi Taani kroonini ehk 5,1 miljardi euroni. Selle aasta headele tulemustele tuginevalt tõstis grupp ka 2023. aasta kasumiootusi.
Carlsberg Grupi tegevjuhi Cees ’t Hart teatas, et lahkub ametist.
Foto: Carlsberg Group

Kontserni orgaaniline müügikäive kasvas aasta varasemaga võrreldes 11,2% (raporteeritud käibekasv oli 6,6%) ligi 37,8 miljardi Taani kroonini ehk ligi 5,1 miljardit euroni ja kogu grupi lõikes müüdud jookide maht kasvas 0,8%, teatas ettevõte. Keskmine müügihind hektoliitri kohta kasvas 10%.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077