Autor: Toomas Kelt • 6. juuni 2023

Eveli Opmann: „E-tiigri“ kõrval võiks Eesti olla ka „puidutiiger“

Mulgimaal Karksis tegutseb juba veerandsada aastat edukalt okaspuidust höövelmaterjali tootja Puidukoda. Hoolimata praegusest nõudluse langusest ei ole ettevõttes kaotatud investeerimisjulgust – vastvalminud tootmishoonesse investeeriti 4,5 miljonit eurot. Oma koha leiavad uues kompleksis automatiseeritud värvimisliin ja immutusautoklaav, mis muudavad tootmisprotsessi senisest oluliselt tõhusamaks ning lubavad pakkuda enam väärindatud tooteid.
Puidukoja tegevjuht Eveli Opmann.
Foto: Toomas Kelt

Tööstusuudised rääkis Puidukoja tegevjuhi Eveli Opmanniga ettevõtte investeerimisstrateegiast, aga ka praegusest turuseisust. „Vaja on olla aktiivne, liikuda edasi ja leida uusi turustuskanaleid. Ükskord saab langus läbi ja tuleb olla valmis uueks tõusuks,“ rõhutab tööstusjuht.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077