Autorid: Gregor Alaküla, Janeli Janson • 29. märts 2022

Ats Alupere: elame kõik selles seisus, et variante pole ja tuleb teha

Saksa Automaatika juht Ats Alupere rääkis konverents-messil "Tark tööstus 2022" Äripäeva raadiole antud intervjuus, et suurim mure tööstuses on praegu toorainekriis. "Üldiselt elame kõik selles seisus, et variante pole ja tuleb teha," sõnas Alupere.
Ats Alupere
Foto: Raul Mee

"Metall, aga ka toiduained on oluliselt kallinenud. Kättesaadavus on muutunud. Samuti seadmed, et kui projekti investeerid, siis sul on mingi ajakava, aga kui neid seadmeid ei tule, siis asjad venivad ja viibivad. Mõnega saab kokkuleppele, mõnega ei ole see võimalik," kirjeldas Ats Alupere praegust olukorda.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077