(Sisuturundus) CM: Moodne pakkemasin kiirendab kaupade pakkimist

Tootmis- ja pakkeseadmete müüja AS Baltic Pack EST pakub oma klientidele uut, mugavat ja kiiret pakkemasinat ErgoPack, mis tõstab oluliselt ettevõtte efektiivsust kaupade alustele kinnitamisel.

 „ErgoPack’i automaatne aluste lintimissüsteem on ergonoomiline seade, mis kiirendab ja hõlbustab tootmis- ja müügifirmade igapäevatööd,“ tutvustab ASi Baltic Pack EST tehnika müügijuht Heiki Ilves. „ErgoPack’iga lindib inimene kaubaaluseid mugavalt püstises asendis ega pea kummardama. Kuna aluste lintimine toimub ühelt poolt, pole inimesel vaja kaubaaluse ümber kõndida.  Samas saab aluste kinnitamisega edukalt hakkama vaid üks töötaja – teised saavad samal ajal jätkata oma tööd.“Näiteks Saksamaal on ErgoPack’ile omistatud AGRi sertifikaat ja soovitus, et automaatne kaubaaluste lintimissüsteem on seljasõbralik toode. Nimetatud sertifikaadi ja soovituse väljastas pärast edukaid katsetusi käesoleva aasta 31. mail ekspertkomisjon (Aktion gesunder Rücken e.v.), tehes seda Saksamaa kahe suurima seljatervise assotsatsiooni loal.

ErgoPack’i kasutamine on turvaline nii seadmega töötajale kui ka pakitud kaubale. Seade on liikuv ja paindlik, võimaldades pakkida aluseid kõrgusega kuni 2300 mm ja laiusega kuni 2400 mm. Lisaraami olemasolul saab pakendada koguni kuni 3000 mm kõrgeid aluseid. Masina suurus on 770 x 1200 x 638 mm, kaal 86 kg ja kasutatava lindi laius jääb vahemikku 9-19 mm.

„ErgoPack’i südameks võib nimetada ketti, mis viib lindi aluse alt läbi ja annab otsa töölisele kätte,“ selgitab Ilves. Kergesti teisaldataval masinal on neli kuullaagritel liikuvat täiskummist ratast. ErgoPackis kasutatavate lintide tüübid on polüester (PET) ja polüpropüleen (PP).

ErgoPack’i masinad on seni kasutust leidnud paljudes tuntud ettevõtetes nagu Agfa, Audi, BMW, Bosch, Continental, Ericsson Eesti, Ikea, Knauf, Mercedes-Benz, Nestle, AS Norma, Porsche, Siemens ja Zeiss.
 
Baltic Pack tegeleb tootmis- ja pakkeseadmete müügiga, müügijärgse hoolduse ja vajalike varuosade tarnimisega. Ettevõtte tarnijatest koostööpartnerid on kõik suure kogemusega ettevõtted Euroopast.

www.balticpack.ee
www.ergopack.de

Rohkem informatsiooni AGR-kvaliteedi sertifikaadi kohta leiate aadressilt www.agr-ev.de

 

Galerii

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara