Autor: Veljo Konnimois • 7. juuni 2024

Veljo Konnimois: vajame riigilt stabiilset majanduskeskkonda, mitte selle õõnestamist

Riik peab peab praeguses olukorras keskenduma stabiilse majanduskeskkonna säilimisele, mitte seda õõnestama, kirjutab Eesti Masinatööstuse Liidu nõukogu esimees ja metallitööstusettevõtte Radius Machining asutaja Veljo Konnimois vastuses Tööstusuudiste arvamusliidrite küsitlusele.
Veljo Konnimois on lisaks Radius Machiningule tegev ka mitmes ühiskondlikus positsioonis Eesti Masinatööstuse Liidus ja Tööandjate Keskliidus.
Foto: Liis Treimann

Kui tootmisettevõtte asutajana sai eelmistes sarnastest olukordadest otseses mõttes käed küljes läbi tuldud, siis praegu, olles taandanud ennast juhatuse liikme positsiooni, näen seda madalseisu teise nurga alt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077