Autor: Tööstusuudised.ee • 20. mai 2024

Masinatootjad valisid endale uued esindajad

Eesti robootika- ja inseneeriatööstuse eksportööre ühendav Eesti Masinatööstuse Liit valis uue nõukogu, kus annavad tooni Eesti kapitalile kuuluvad kõrgtehnoloogilised ettevõtted ning mille sooline tasakaal pole enam nii ühekülgne, kui varem.
Eesti Masinatööstuse Liidu tegevjuhi Andri Harani sõnul on Eesti masinatootjatel kavas hakata vallutama Saksamaa turgu.
Foto: Liis Treimann

Eesti Masinatööstuse Liidu (EML) tegevjuhi Andri Harani sõnul on Eesti robotite ja muude keerulisemate seadmete valmistajatel kavas seljad kokku panna, et minna ühisel jõul Saksamaad ja muid Kesk-Euroopa turge vallutama.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077