Autorid: Neeme Korv, Kristjan Kurg • 26. aprill 2024

Masinatööstuse liidu juht inseneride suurtest palgaootustest: selleks tuleb ka tulemusi näidata

Suurt palka võivad ju küsida kõik noored insenerid, kuid sinna vastu pannakse ka tulemused ja mõõdikud, mis näitavad, kas inimene seda raha ka väärt on, rääkis Eesti Masinatööstuse Liidu juht Andri Haran Äripäeva raadio hommikuprogrammis.
Varem majandusministeeriumis tööstusvaldkonna juhina töötanud Andri Haran sai aprilli alguses masinatööstuse liidu tegevjuhiks.
Foto: Raul Mee

Eile avaldas Äripäev artikli, kus noored insenerid avaldasid, millist töötasu nad ametisse asudes ootavad. Näiteks o ma päris esimeses töökohas tahaksid inseneritudengid Kristjan Taimla ja Anna Sihvart kätte saada 2500-3000 eurot.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077