Autor: Sirje Potisepp • 3. jaanuar 2023

Sirje Potisepp: riigi strateegiliste majandushuvide kaitsmine ei ole turusolkimine

Eesti valitsuse ministrite halvustav ja arrogantne suhtumine tööstussektorisse peab lõppema ning asenduma strateegilise kriisijuhtimisega, leiab Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp oma vastulauses rahandusministri sõnavõttudele, et riigiabi tööstussektorile võrduks justkui turu solkimisega.
Toiduliidu juht Sirje Potisepp leiab, et valitsuse retoorika on tööstussektorit põlastav.
Foto: Raul Mee

Eesti tööstuspoliitika on puudulik

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077