Autor: Harro Puusild • 25. november 2022

Andres Sutt: tööstuspoliitika peab järgmisele valitsusele olema prioriteet

Riigikogu liikme ning endise ettevõtlus- ja infotehnoloogiaministri Andres Suti sõnul tuleb järgmisel valitsusel tööstuspoliitikaga edasi minna ja see peab olema üks prioriteetidest.
Andres Sutt
Foto: Liis Treimann

"Aus on öelda, et kuna valimisteni on jäänud väga lühike ajaperiood, siis tööstuspoliitika elluviimine on järgmise valitsuse teha. Arvan, et see peab järgmisele valitsusele olema prioriteet, sest tööstuspoliitikasse on väga palju sisendit andnud ka tööstusettevõtted ise," vastas Andres Sutt Tööstusuudiste küsimusele, kuidas tuleks edasi minna tööstuspoliitika rohelise raamatuga.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077