Autor: Bret Metsküla • 16. aprill 2020

Tootmisettevõtte finantsjuht: planeeritud investeeringute mahtusid me muutma ei hakka

Saue Production OÜ finantsjuht Kaidi Kornak
Foto: Erlend Štaub
Kuidas juhitakse finantse praegusel kriisiajal tootmisettevõttes Saue Production, räägib nende finantsjuht Kaidi Kornak.

Maitse-, lisa- ja sidusainete segusid tootva ettevõtte Saue Production finantsjuht Kaidi Kornaki sõnul on praegusel kriisiajal kõige tähtsam tagada eelkõige oma töötajate tervis, mistõttu on nad rakendanud lisaks tavapärastele hügieeninõuetele täiendavaid meetmeid töötajate tervise kaitseks. Täiendavate meetmete rakendamine on aga kasvatanud tööohutuse ja töötervishoiuga seotud kulusid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077