Autor: Tööstusuudised.ee • 7. detsember 2020

Videoettekanne! Kuidas juhina oma meeskonna vaimset vastupidavust ehitada?

Kogenud tööstusjuht ja koolitaja Kristjan Rotenberg kõneles 1.-2. oktoobril toimunud Pärnu Tarneahelakonverentsil 2020 "Risk(id) kõikjal" sellest, kuidas juhina oma meeskonna vaimset vastupidavust ehitada.
Kristjan Rotenberg esinemas Pärnu Tarneahelakonverentsil 2020
Foto: Raul Mee, fotograaf

Ettekanne tugines viimasel ajal Eestis läbiviidud vaimse ja füüsilise töökeskkonna uuringutele. Rotenberg rääkis sellest, milliseid järeldusi võime nende uuringute tulemuste põhjal teha. Lisaks andis ta mõned lihtsad tööriistad, mis aitavad juhil oma meeskonna vaimset vastupidanust ehitada ning seeläbi meeskonna töövõimet ja tulemuslikkust tõsta. Seda, millised need tööriistad on, saad vaadata videoettekandest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077