• 30.09.25, 09:22

Eesti toidu „Südamega tegija 2025“ tiitlile kandideerivad viis sektori pikaaegset töötajat

Tänavu 11. korda välja antavale Eesti toidu „Südamega tegija“ tiitlile esitati 14 kandidaati erinevatest toidutööstustest üle Eesti, kellest Toiduliidu hindamiskomisjon valis välja viis finalisti.
Vasakult: Maag Eesti tootearendusjuht Sille Villem, Leiburi toidutehnoloog ja tootearendaja Nele-Riin Koskaru, Liviko tootmistsehhi juhataja Kalev Pukk, A. Le Coqi mahlatootmise juht Kaili Nõu ja Paljassaare Kalatööstuse tootmisjuht Jüri Mallene.
  • Vasakult: Maag Eesti tootearendusjuht Sille Villem, Leiburi toidutehnoloog ja tootearendaja Nele-Riin Koskaru, Liviko tootmistsehhi juhataja Kalev Pukk, A. Le Coqi mahlatootmise juht Kaili Nõu ja Paljassaare Kalatööstuse tootmisjuht Jüri Mallene.
  • Foto: Erakogu
„Südamega Tegija“ tiitliga tunnustab Toiduliit iga-aastaselt Eesti toidutööstuse kõige silmapaistvamaid inimesi, kes teevad oma tööd suure hoole ja südamega. Konkursi võitja selgitatakse välja hindamiskomisjoni liikmetelt saadud punktide ja Toiduliidu Facebookis 30. septembrist kuni 6. oktoobrini toimuva hääletuse tulemusel.

Seotud lood

Uudised
  • 20.10.23, 17:38
Südamega Tegija 2023 tiitli pälvis Tere müügidirektor Mare Laur
Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp ja regionaalminister Madis Kallas andsid tänavuse Südamega Tegija tiitli Tere müügidirektorile Mare Laurile, kes on olnud Eesti toiduga seotud terve oma elu ning andnud suure panuse Eesti piimatööstuse arengusse.
Uudised
  • 14.10.22, 16:25
Südamega Tegija 2022 tiitli pälvis Värska Originaali staažikaim töötaja Maie Jaroslavskaja
Toiduliit, maaeluminister ja Värska Originaal tunnustasid ettevõtte laotehnoloogi Maie Jaroslavskaja, kes pälvis oma 50 aasta pikkuse töö ja panuse eest Eesti toidutööstusesse 2022. aasta Südamega Tegija tiitli. Maie töötab Värska Originaali tehases esimese mineraalvee pudeli villimisest alates.
Uudised
  • 25.09.18, 21:21
Selgusid selleaastased toidutööstuse „Südamega tegija“ finalistid
Toiduliidu juhtkogu valis juba neljandat aastat järjest välja viis silmapaistvat töötajat, kes on pühendunult panustanud enamuse oma tööelust toidusektori arendamisse ning jätkavad kandideerimist tänavuse Eesti toidutööstuste „Südamega tegija“ tiitlile.
Uudised
  • 15.10.21, 16:12
Eesti Toidutööstuse Südamega Tegija on Nõo Lihatööstuse peatehnoloog Anne Värä
Toiduliit, maaeluminister ja Nõo lihatööstus tunnustasid täna ettevõtte peatehnoloogi Anne Värät, kes pälvis oma 24 aasta pikkuse töö ja panuse eest Eesti toidutööstusesse 2021. aasta „Südamega Tegija“ tiitli.
  • ST
Sisuturundus
  • 12.11.25, 17:21
Turg kogub hoogu: miks just nüüd on mõistlik ehitada?
Viimased paar aastat on ehitushinnad püsinud küll stabiilsed, kuid paraku on surve hinnakasvuks taas tugev. See tähendab, et praegu võib olla viimane tõeliselt soodne aeg oma ehitusplaanid teoks teha – enne kui turg hinnad taas liikuma paneb.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele