Eesti toidu „Südamega tegija 2025“ tiitlile kandideerivad viis sektori pikaaegset töötajat
Tänavu 11. korda välja antavale Eesti toidu „Südamega tegija“ tiitlile esitati 14 kandidaati erinevatest toidutööstustest üle Eesti, kellest Toiduliidu hindamiskomisjon valis välja viis finalisti.
Vasakult: Maag Eesti tootearendusjuht Sille Villem, Leiburi toidutehnoloog ja tootearendaja Nele-Riin Koskaru, Liviko tootmistsehhi juhataja Kalev Pukk, A. Le Coqi mahlatootmise juht Kaili Nõu ja Paljassaare Kalatööstuse tootmisjuht Jüri Mallene.
Foto: Erakogu
„Südamega Tegija“ tiitliga tunnustab Toiduliit iga-aastaselt Eesti toidutööstuse kõige silmapaistvamaid inimesi, kes teevad oma tööd suure hoole ja südamega. Konkursi võitja selgitatakse välja hindamiskomisjoni liikmetelt saadud punktide ja Toiduliidu Facebookis 30. septembrist kuni 6. oktoobrini toimuva hääletuse tulemusel.
Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp ja regionaalminister Madis Kallas andsid tänavuse Südamega Tegija tiitli Tere müügidirektorile Mare Laurile, kes on olnud Eesti toiduga seotud terve oma elu ning andnud suure panuse Eesti piimatööstuse arengusse.
Toiduliit, maaeluminister ja Värska Originaal tunnustasid ettevõtte laotehnoloogi Maie Jaroslavskaja, kes pälvis oma 50 aasta pikkuse töö ja panuse eest Eesti toidutööstusesse 2022. aasta Südamega Tegija tiitli. Maie töötab Värska Originaali tehases esimese mineraalvee pudeli villimisest alates.
Toiduliidu juhtkogu valis juba neljandat aastat järjest välja viis silmapaistvat töötajat, kes on pühendunult panustanud enamuse oma tööelust toidusektori arendamisse ning jätkavad kandideerimist tänavuse Eesti toidutööstuste „Südamega tegija“ tiitlile.
Toiduliit, maaeluminister ja Nõo lihatööstus tunnustasid täna ettevõtte peatehnoloogi Anne Värät, kes pälvis oma 24 aasta pikkuse töö ja panuse eest Eesti toidutööstusesse 2021. aasta „Südamega Tegija“ tiitli.
Teknologia 25 mess toimub 4.-6. novembril 2025 Helsingi Messikeskuses ja on tööstus- ning tehnoloogiavaldkonna spetsialistidele Põhjamaade tähtsaim sündmus.