Autor: Heiki Hepner • 10. juuli 2024

Ümarpuidu hinnad on kerges languses

Juuni puiduturgu iseloomustab hindade kerge langus, ainsana kasvas mõnede lehtpuidusortimentide hind, selgub värskest Erametsaliidu puiduturu ülevaatest.
Tark Mets OÜ metsandusekspert Heiki Hepner on koostanud erametsade puiduhindade analüüse juba aastaid.
Foto: Raul Mee

Juunikuu puiduhindadest väärib eraldi märkimist männipalkide ja kasespoonipaku odavnemine, kirjutab ülevaate koostaja, metsandusspetsilist Heiki Hepner. Ainsana on hind veidi kasvanud kasepaberipuidul, kase-, haava- ja sanglepapalgil.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077