Autor: Tööstusuudised.ee • 9. juuli 2024

Skeletoniga liitub järjekordne rahvusvaheline tipptegija

Energiasalvestite arendaja ja tootja Skeleton Technologies peatootejuhina (Chief Product Officer) asub tööle Euroopa cleantech sektori ühe edukaima väljumistehingu teinud insener-asutaja Tero Järveläinen, kel saab ettevõttes olema keskne roll Skeletoni tooteportfelli arendamisel.
Tero Järveläinen
Foto: Skeleton Technologies

Tero Järveläinen oli 2009. aastal asutatud cleantech startupi Visedo Oy kaasasutaja ja tehnoloogiadirektor. Ettevõte arendas ning tootis nutikaid hübriid- ja elektrijõuajameid elektrisõidukitele nii merenduses, kommertsveokite kui ka raskemasinate sektorites. Muuhulgas töötati Visedos Järveläineni eestvedamisel välja superkondensaatorimoodulid tööstusrakendustele. Taani elektroonikahiid Danfoss omandas Visedo 2017. aastal. Ülieduka exiti teinud inseneri ettevõtluskogemus on sarnane Skeletoni kanadalasest äriarendusjuhi David Arsenaultiga, kelle asutatud idufirma omandas autotööstuskontsern Martinrea International.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077