Autor: Tööstusuudised.ee • 4. juuli 2024

BLRT Grupp ehitab midagi ainulaadset - maailma esimese suurust ja kuju muutva ujuva meelelahutuskeskuse

BLRT Grupi tütarettevõttes Marketex Marine tähistati 1. juulil pidulikult ujuva ajaviiteplatvormi Oceaya ehituse algust. Oceaya on maailma esimene moodulitest koosnev mitmeotstarbeline ujuv ajaviiteplatvorm, mille kuju ja suurust saab sündmuse vajadusi arvestades muuta.
Maailma esimese ujuva ja vajadusel suurust ning kuju muutva meelalahutuskeskuse algust tähistati ametlikult 1. juulil.
Foto: BLRT Grupp

Uuendusliku projekti töötasid välja Meyer Floating Solutions insenerid koostöös Waterstudio.NL arhitektidega ja Prospect Design International tunnustatud disaineritega. Projekti lõpptellija on Floridas registreeritud Ameerika ettevõte Oceaya LLC.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077