Autor: Tööstusuudised.ee • 3. juuli 2024

Algas tulevaste inseneride ja energeetikute suvelaager Enerhack

Tallinna Tehnikaülikooli linnakus algas 1. juulil Enerhack Camp suvelaager, kust sel aastal võtab osa üle 600 lapse Eesti eri paigust, kes saavad valida endale meelepärase teema: soojusenergia, elektrienergia, energia rakendamine transpordis ja taastuvad energiaallikad.
Enerhacki juht ja laagri korraldaja on tehnikadoktor, inseneeria entusiast ja TalTechi õppejõud Igor Krupenski.
Foto: Enerhack

Enerhack Campi suvelaagri ainulaadsus seisneb selles, et see ühendab endas energeetika meistriklasse ning rikkalikku ja põnevat programmi. Lapsed saavad osa võtta erinevatest mängudest, võistlustest ja sportlikest teatejooksudest, omandada energeetika-alaseid teadmisi praktikas ning neid mängulises vormis rakendada. Igal aastal tutvustatakse osalejatele mõnda uut huvitavat spordiala - kui eelmisel aastal oli selleks squash, siis sel aastal õpetab lastele vehklemist TalTechis keemia eriala omandanud olümpiavõitja Irina Embrich.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077