Autor: Toomas Kelt • 31. mai 2024

Mihkel Ratt: kui uue ERPi juurutamine oleks vaid sama lihtne, kui ideaalse suve kavandamine…

Kuidas vahetada ettevõttes olemasolev ERP-süsteem uuema vastu ja millega võib kergelt eksida – oma kogemusi jagasid Pärnu tarneahelakonverentsil autode interjöörivaipade tootja Mistra-Autex tootmisjuht Riina Sikk ja logistika- ja sisseostuosakonna juhtaja Mihkel Ratt.
Mihkel Ratt ja Riina Sikk.
Foto: Raul Mee

„Meil oli ettevõttes tegelikult väga hea ERP, hästi töökindel,“ tõdes Mihkel Ratt. Kuid sellele heal süsteemil oli ka puudusi – vanust oli kogunenud juba üsna palju ja uute programmidega liidestamine oli keeruline. Samuti toimusid mitmed protsessid aeglaselt ning olid tehniliselt kohmakad. „Tahtsime muutuda modernsemaks, olla oma protsessides kiiremad. Samuti tahtsime viia võimalikult palju funktsioone ühte ERP-süsteemi,“ loetles Ratt. Nii otsustatigi ettevõttes minna üle uuele ERPile.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077