Autor: Harro Puusild • 13. mai 2024

Suur galerii | Loodusressursside aastakonverents 2024

Möödunud nädalal toimus Rakveres esmakordselt Äripäeva ja Tööstusuudiste korraldatud Loodusressursside aastakonverents.
Konverents algas juba päev varem ehk 9. mail metsaretkega Aidu karjääridesse. Retke juhtis ja kommenteeris metsakasvataja Mart Erik.
Foto: Tonu Noorits

9.-10. mail toimub Rakveres Äripäeva ja Tööstusuudiste esimene Loodusressursside aastakonverents 2024 “Tõde või tegu”, mis tõi kokku pea 100 osalejat, et arutleda selle, kuidas kasutada meie loodusressursse kliimamuutustega kohanemise tingimustes.

Konvererentsil esinesid Veiko Uri (Eesti Maaülikool), Mikk Marran (RMK), Andrus Durejko (Eesti Energia), Ahti Asmann (VKG Grup), Kristen Michal (Kliimaminister), Simon Michaux (Soome Geoloogiauuringute Keskus), Tarmo Soomere (Eesti Teaduste Akadeemia ja Taltech), Triin Varek (Rakvere linnapea), Marko Pomerants (Poliitik ja kommunikatsiooniekspert), Kristi Klaas (Kliimaministeerium), Rutt Hints (Taltech), Peeter Tali (strateegilise kommunikatsiooni asjatundja), Markus Vihma (Energiasalv Pakri), Mart Erik (kogenud metsakasvataja ja ettevõtja), Rainer Laurits (Meta Advisory), Kaido Kukk (UPM) ja Alar Saluste (R-S OSA Service).

Konverentsi modereeris kommunikatsiooniekspert Janek Mäggi.

Konverents algas juba 9. mail, mil toimus metsaretk Aidu karjääridesse, kus osalejad said tervikliku ülevaate karjääri loost ja lisaks näha, kuidas vanast tööstuspiirkonnast on arenemas rikkaliku loodusega keskkond.

NB! Loodusressursside aastakonverents 2025 toimub 8.-9. mail Rakveres. Haara juba varakult pilet SIIT.

Fotod: Tõnu Noorits ja Johanna Adojaan.

Foto: Tonu Noorits
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077