Autor: Tööstusuudised.ee • 11. aprill 2024

Elcogeni tehast hakkab elektriga varustama Iru elektrijaam

Enefit Green ja Elcogen sõlmisid elektri otsemüügilepingu, mille kohaselt rajatakse elektri otseliin Iru elektrijaama ja Elcogeni uue kütuseelementide tootmistehase vahele.
Elcogeni kütuseelementide tehas kerkib üsna Iru elektrijaama lähistele.
Foto: Andres Tarto

Iru elektrijaama ja Elcogeni tehase vahele rajatava elektri otseliini võimsus on 10 megavolt amprit, mis on võrreldav Eesti keskmise asula tarbimisvõimsusega. Liini ehitus algab lähiajal ja on kavandatud lõpule jõudma järgmise aasta jaanuaris. Elektri otsemüügileping on sõlmitud kümneks aastaks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077