Autor: Tööstusuudised.ee • 10. aprill 2024

TalTech Virumaa kolledžis saab õppida jätkusuutlikku tööstust

Tööstuse tulevik tugineb põhjalikult läbimõeldud tegevustele, kus teadmised ja nende rakendamine on viidud täielikule tipptasemele. Üheks olulisemaks märksõnaks tipptaseme saavutamisel on jätkusuutlikkus, mistõttu alustab sellest sügisest TalTech Virumaa kolledžis esmakordselt selleks loodud magistriõppekava – jätkusuutlik tööstus.
Uus õppekava keskendub muuhulgas tööstuse digitaliseerimisele ja automatiseerimisele.
Foto: ifr.org

Jätkusuutliku tööstuse õppekava keskendub digitaliseerimise ja ringmajanduse teadmistele, et pakkuda inseneridele ning teistele spetsialistidele võimalust teha valdkonnas vajalik arenguhüpe. Õppe käigus omandatakse nii teoreetilised teadmised kui ka praktilised oskused, kusjuures kolledži asukoht Kohtla-Järvel annab tudengitele hea võimaluse teha tihedat koostööd lähipiirkonnas asuvate tööstusettevõtetega.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077