Autor: Toomas Kelt • 18. märts 2024

Minister: majanduspoliitika plaani elluviimine peaks Eesti majanduse kasvama panema

Majanduse veduriteks saavad olla vaid teenuste ja tehnoloogia eksport ning töötleva tööstuse arendamine, sõnas majandus- ja informatsiooniminister Tiit Riisalo majanduspoliitika plaani tutvustusel. Just nendesse valdkondadesse peab riik panustama, et tagada majanduse kahekordne kasv 2035. aastaks.
Majanduspoliitika plaani tutvustuse lõpetas aruteluring, milles osalesid (vasakult) Tööandjate Keskliidu tegevjuht Arto Aas, Asutajate Seltsi president Allan Martinson ja Ericsson Eesti juht Sirli Männiksaar.
Foto: Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium

Tänane reaalsus on see, et majandus on langenud juba mitmeid kvartaleid järjest, ütles minister plaani tutvustamisel. „Kui me tahame, ja kahtlemata tahame, et meie riik oleks paremini kaitstud, et meie õpetajad ja õppejõud saaksid väärikamat palka, rääkimata päästjatest ja politseinikest, siis me peame endale teadvustama, et ainuke sisuline lahendus selleks on majanduse kasvatamine, teist võimalust lihtsalt ei ole,“ lisas Riisalo.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077