Autor: Tööstusuudised.ee • 6. veebruar 2024

Väiketootjad asutasid Eesti Väikedestilleerijate Liidu. “Meie häält ei ole kuulda”

Eesti kange alkoholi väiketootjad otsustasid koonduda ja asutasid veebruaris huvikaitseorganisatsiooni Eesti Väikedestilleerijate Liit.
Alkoholitootmine
Foto: Eiko Kink

Eesti Väikedestilleerijate Liidu asutajad on EBD Group OÜ (Atla Distillery), Manor Spirits OÜ, MTÜ Peipsimaa Kogukonnaköök, Nordic Validation Company OÜ, OÜ Siberi Sammar, Põhjaka Viinaköök OÜ ja Regulatory OÜ (OUK Distillery). Lähiajal plaanitakse liikmeskonda kasvatada uute liitujatega.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077