Autor: Tööstusuudised.ee • 29. jaanuar 2024

Pärnu tarneahelakonverentsi peaesineja on Tesla ja Riviani taustaga tarneahela ekspert Harsh Parikh

30.-31. mail 2024 toimuva Pärnu tarneahelakonverentsi 2024 „Pööre“ peaesineja on autotootjate Tesla ja Riviani taustaga tarneahela ekspert Harsh Parikh.
11. Pärnu tarneahelakonverents toob taas lavale esinejaid Eestist ja võõrsilt.

Maikuus toimuv 11. Pärnu tarneahelakonverents pöörab selja minevikule ning keskendub olevikule ja tulevikule. Seekordse konverentsi alapealkiri on „Pööre“ ja fookus on seatud olulistele muutustele, mis meie ettevõtete tulevikku kujundavad. Juttu on majanduses toimuvatest pööretest, rohe- ja digipööretest, aga ka innovatsioonist, meeskonnajuhtimisest ja elumuutvatest otsustest.

Konverentsi peaesineja on India juurte ja 23 aasta pikkuse tarneahelajuhtimise kogemusega Harsh Parikh, kes on suurema osa oma karjäärist töötanud USA-s. Harsh töötas aastatel 2009-2016 ABBs, kus vastutas globaalselt nii hankekategooriate, strateegia ja läbirääkimiste eest. Ta aitas üles ehitada ka tarneahelate võrgustikku India tarnijatest, kes olid võimelised tarnima ABB üksustele üle maailma.

Perioodil 2016-2019 töötas Harsh elektriautode tootja Tesla heaks ning juhtis ja vastutas seal CAPEX-hankevaldkonna eest globaalselt. Aastatel 2019-2021 oli Harsh samuti elektriautosid tootva Riviani tarneahelajuht. Tarneahelajuhina juhtis ta Riviani erinevaid meeskondi. Praegu on Harsh tagasi Indias, kus nõustab kohalikke startup- ja suurfirmasid, andes nõu nii strateegilistes, tarneahela juhtimist kui ja jätkusuutlikkust puudutavates küsimustes.

Pööretest majanduses ja globaalsetes tarneahelates kõneleb aga SEB Panga Baltikumi jätkusuutliku panganduse juht Anders Larsson.

Lavale on oodata ka Kühne + Nagel Eesti tegevdirektorit Claudio Richardsoni, Mistra-Autexi logistika- ja sisseostuosakonna juhatajat Mihkel Ratti ning tootmisosakonna juhti Riina Sikki, Standardi tegevjuhti Jonatan Karjust, Baltika Groupi tegevjuht Brigitta Albertini, Toyota Motor Europe´i ostujuhti Anna Vaher-Conlonit ja paljusid teisi.

Kahepäevasel konverentsil on võimalik taas osaleda tehasekülastustel ja töötubades.

Tule osalema!

30.-31. mail toimuv 11. Pärnu tarneahelakonverentsi 2024 „Pööre“ programm on osaliselt avalik!

Vaata programmi ja registreeri konverentsile aadressil www.supplychain.ee.

NB! Soodsaim hind kehtib 2. veebruarini!

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077